ARBETA PÅ LYNX

Vår framgång vilar på vår förmåga att attrahera och bibehålla spetskompetens och vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare som kan bidra till att förverkliga våra högt satta mål.

Vad vi söker

Du är förmodligen intresserad av modellbaserad kapitalförvaltning. Eller så är du systemutvecklare med intresse för finansbranschen och nyfiken på hur det skulle vara att jobba på Lynx. Om du drivs av att lära, utforska och ständigt utvärdera är chansen stor att vi skulle vara en bra matchning för varandra.

Vad vi erbjuder

Vi på Lynx vill fortsätta att nå goda resultat och att ligga i framkant i vår bransch. Därför ger vi våra medarbetare en stor individuell frihet och bra förutsättningar för att fortsätta att utvecklas. Vi erbjuder en prestigelös och dynamisk arbetsmiljö som främjar nyfikenhet, kreativitet och ett kritiskt tänkande.

Samtidigt som vår bransch har ett rykte om sig att vara hård och tuff värnar vi om våra medarbetares välmående med generösa förmåner och stort hälsofokus. För vi vet att synen på våra medarbetare som vår viktigaste resurs är grunden till vår framgång.

Vi söker efter en HR-chef. Läs mer här.

Spontanansökan

Ser du ingen ledig tjänst som passar dig men tror att du skulle vara en tillgång för oss? Tveka inte att höra av dig till rekrytering@lynxhedge.se.

Examensarbete

Är du intresserad av finansmarknaderna och är i slutstadiet av en matematisk eller teknisk utbildning? Då kan du få göra ditt examensarbete hos oss. Sista ansökningsdatum för examensarbete under höstterminen är den 1 april respektive den 1 oktober för vårterminen. Ansökan sker via email till examensarbete@lynxhedge.se. Var vänlig och bifoga ditt cv och betygsutdrag i pdf-format.